Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Huurwoning in Middelburg?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Rental Property in Middelburg die aangeboden wordt op Rental PropertyMiddelburg ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Rental Property in Middelburg.

Kan je al je spullen kwijt in de Rental Property? Mag je wijzigingen in de Rental Property aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Rental Property in Middelburg?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Rental Property voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Rental Property inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Rental Property (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Rental Property in Middelburg? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Rental Property er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Rental Property goed onderhouden?

All FAQs